About me

Noud Koster

Ik was geboren in Nederland, groeide in de V.S., maar in het buitenland geleefd en heb gewerkt aangezien ik 19 was. Ik ben een zeer enthousiaste breister, en bijna alles gebreid. Als u om het even welke vragen hebt over hoe het bepaald projectwerk, u me kan met de elektronische post versturen, of op de commentaren hieronder vragen, maar gelieve ervoor te zorgen om FAQ eerst te lezen. Gelieve te maken geen eisen, redelijk zijn, en te maak geen drukte als u iets niet begrijpt! Dank!

Dit was een voorbeeld van mijn nieuw project „L'homme d'accès“ (of, „Halloween Mani“) dat een hoogste-verkoopt project op mijn blog is geweest aangezien ik het een weinig over een jaar geleden begon. Het is een weinig meer dan 2“ door 1-3/8“. Ik maakte ook ander „Halloween Mani“ eerder dit jaar geroepen „Pierrette.“

Ik dacht over het maken van een armband voor mij, omdat mijn spijkers zo kort zijn dat ik soms een overmaatse of overmaatse -overmaats-ish hoed draag. Voor dit project, besliste ik „Halloween Mani“ voor mij te maken, gebaseerd op mijn eigen metingen.

Mijn motto is dat ik van alles houd, en ik wil de beste armbanden met u delen allen!

Ik heb de Noud-armbanden jarenlang nu gedragen.

Toen I eerst met mijn blog begon die ik door een armband op mijn pols als een herinnering ben begonnen te dragen die ik moest mijn dagelijkse praktijk omhoog houden.

Toen ik in mijn tienerjaren was, begon ik in en armband te krijgen die verzamelen delen. Ik zou een beeld van een armband en mijn favoriete armbandpatronen posten die ik met die armband zou willen dragen.

Mijn moeder was de grootste armbandcollector in mijn familie en zij maakte me begin verzamelend armbanden voor mijn zuster, echtgenoot van de zuster, en me. Er waren een paar armbanden geen die zij had en ik moest enkel hen rond onze flat dragen om me eraan te herinneren om mijn oefeningen te doen elke dag. Nadat ik gehuwd werd begon ik a lot more van dezelfde dingen met mijn echtgenoot en familie te doen.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik in de armbandindustrie in de jaren '90 begon, maar ik begon om zeer in andere hobbys te worden. Dit is wat ik nuttig vind wanneer ik mijn handen vuil krijg:

1. De „Behandeling“

Als u uw armband met een bepaald type van juwelen draagt, zal de armband op een verschillende manier voor u blijven. Als u een armband met een gouden greep gebruikt, zult u het altijd in diamant het plaatsen vinden, die niet is wat u wilt, zodat draagt u het met een verschillend type van gouden of zilveren of één of ander ander metaal.

Wanneer het over armbanden komt, moet u de armband met het beste metaal voor u krijgen, aangezien anders het metaal te zwak zal zijn om de armband in vorm te houden.