Hoe kan ik deze horlogearmband inkorten?

Noud Koster

De armband is kort. In feite kan de gehele armband worden verkort slechts als u de riem wilt verkorten. Deze armband is zo kort dat het op de pols past. Und das unterscheidet dieses Produkt stark von Produkten wie zum Beispiel Armband Hart. U moet ervoor zorgen dat u het niet langer dan de daadwerkelijke lengte van de armband maakt of u zult probleem aanzettend het hebben. De lengte kan met de volgende formule worden berekend:

In het algemeen houd ik van geen lange riemen. De armband is vaak zeer ongemakkelijk om te dragen en het maakt goed niet de drager, vooral op de hals kijken. Im Vergleich zu armband kann es daher spürbar dienlicher sein. Nochtans, aangezien dit het beste voorbeeld van een korte armband is, denk ik dat het als goed voorbeeld voor alle armbanden kan worden beschouwd. Maar ik heb nooit over dit soort armband gehoord en ik hoop om sommige adviezen van zij te krijgen die me wat meer suggesties kunnen geven. Dank voor lezing, Noud. Ik houd van uw artikel. Het is werkelijk interessant, en het kan de manier werkelijk veranderen u over denkt hoe te om armbanden te maken. Ook, ben ik zeker dat ik iets heb gemist, zodat als u om het even welke vragen hebt, voel vrij om een commentaar te verlaten. U bent ook welkom om dit artikel met uw vrienden te delen. U kunt meer informatie over armbanden in mijn boek, de Kunst van Beadmaking, beschikbaar in e-bookformaat, of ook worden over Amazonië. U kunt me op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google en YouTube ook vinden. Dank voor lezing, Noud. Zo, zijn de armbanden groot, juist? De vraag komt te letten op wanneer ik mensen zie dragend hun armbanden rond het huis, of dragend gaan hen op. Ik moet zeggen, is het probleem met heel wat armbanden daar dat zij zeer beperkt gebruik hebben. Zij zijn eenvoudig iets u rond het huis draagt wanneer u een strakke ruimte hebt. Dit is iets die voor me belangrijk zijn en iets ik gelukkig newbies ben kunnen onderwijzen hoe te doen. Dit is niet de enige armband die ik maak. Sommige mensen vragen me hoe zij een armband kunnen maken, en ik heb geen antwoord aan dat. U moet enkel één van uw armbanden aanzetten en dan weet u wat om te doen. Hier is de website waar u kunt leren hoe te om armbanden te maken. U kunt de instructies voor uw armband hier vinden.